onsdag 31. desember 2008

Snart 2009

I dag er det nytt års aften(31.des)så da sier jeg bare: Godt Nytt år.
Ja nå er det en stund siden jeg skrev sist, så da ville jeg lage et nytt innlegg .
Jeg har nå fått meg en ny bruker på GoSuperModell
som heter Sweety Candy123,og så håper jeg at alle sammen får et godt nytt år!!.

Her er en av de ville hundene som er i huset,denne søte snile hunden heter da Tippi og eies av "kjeresten" til veronika,søsteren min.

2 kommentarer:

Lene sa...

Heeeeei, Julie!!! Du, nå ble jeg hoppende glad her - for jommen var der ikke oppdateringer her hos deg!!! Juhuu, så koselig!!!

Og for en skjønn hund du viser bilde av her!!!

Håper nyttårsfeiringen din ble alletiders! Vi storkosa oss her iallefall, med masse god mat og godt selskap.

Og, Hulie - tuuusen takk for verdens koseligste og fineste julekort! Fy, søren, du er flink!!! Og så jeg, som ikke har skrevet et eneste julekort i år.... Snil, du :)

Håper forresten du fikk det du ønsket deg til jul - jeg vet du har vært snill jente :)

Gooood nyttårsklem til deg, Julie!! Kjempeglad for å ha blitt kjent med deg, godjenta!!

Lene sa...

Så koselig med hilsen inne hos meg, Julie.

Duuu, jeg må bare fortelle deg om Molly. Hun var altså litt urolig i dagene før nyttårsaften, når hun hørte rakketter. MEn så ventdte hun seg til det, og var ikke redd lengre, men måtte liksom kjefte. Og på selve nyttårsaften på kvelden var hun helt vill - logra med halen og fulgte med på rakketten. Og så måtte hun jo kjefte. Bjeffet som en gæærn, iallefall klokka tolv, da vi var ute på verandaen. Hun måtte få en stol som hun kunne stå på slik at hun fikk sett. Jeg tenkte etterhvert at hun fikk vondt i ørene av alt bråket, og lurte på om hun ikke ville gå inn. Neeeida, det skulle hun absolutt ikke - midt i all moroa, så skulle hun være ute og følge med og kjefte og smelle på rakkettene ;)